2 Rum o Kök

På bottenvåning i fina Eksätter ligger denna 2:a, på Metallvägen 8 C. För dig som har svårt att gå i trappor är denna lägenhet perfekt. Den är renoverad och uppfräschad med bl a nya köksluckor. Nära till grönområde och förskola finns i området. 70kvm, 6 018kr.

2 Rum o Kök Läs mer »

4 Rum o Kök

På Sunnebotorget 2 ligger en lägenhet med renoverat badrum och gästtoalett. Nya köksluckor är insatta och lägenheten är uppfräschad. Tvättstuga finns i huset. Gångavstånd till förskola, resecentrum och även till centrum. 90kvm, 7808kr. Ledig ef ök.

4 Rum o Kök Läs mer »

3 Rum o kök

I natursköna Eksätter, på Metallvägen 8 B, ligger denna lägenhet, högst upp i huset. I området finns det förskolor, lekplats och stora grönområden. Lägenheten är uppfräschad 2021. 84 kvm, 7 235 kr. Ledig fr o m 240501.

3 Rum o kök Läs mer »

Personal

ÅÄÖ Mässa!

Vi ställer ut under företagsmässan Åtvidaberg är öppet den 31 mars-1 april i Facettens företagspark, Bruksgatan 9 i Åtvidaberg. Kom och besök oss i monter 31,32. Mässan är öppen fredag 31 mars kl.10-16 och lördag 1 april kl.10-14. Välkomna!

ÅÄÖ Mässa! Läs mer »

Eksätter

Måndag den 2 maj mellan kl.8-16 kommer vattnet att stängas av. Åtvidabergs Kommun har en vattenläcka och det gäller hela Eksättersområdet. Mer information kommer på entrédörrarna.

Eksätter Läs mer »

Problem med TV-sändning

Vi har varit i kontakt med Telia som har meddelat att de har ett kabelfel som gör att tv-sändningen i Åtvidaberg inte fungerar. Felet inträffad lite före lunch idag. Telia hoppas att de ska kunna lösa felet under dagen.

Problem med TV-sändning Läs mer »