Var vill du bo?

Våra bostadsområden

I våra bostadsområden bor du bara ett stenkast från centrala Åtvidaberg. Där hittar du allt du kan tänkas behöva för att klara
av dina vardagliga sysslor. Mataffärer, apotek, systembolag, caféer, butiker m.m. Vi på Åtvidabergs Bostads AB erbjuder fräscha
och moderna lägenheter till väldigt bra priser. På så sätt får du mer pengar över till resor, fritidsintressen och övriga aktiviteter.


Hos oss får du möjlighet att själv planera din bostad och sätta din egen prägel på lägenheten, trots att det är en hyresrätt. Vi
har lägenheter i familjära områden med moderna lekparker och grönområden för skoj och lek med barnen. Många av våra
lägenheter har egen uteplats och hiss. Lägenheterna ligger dessutom i närheten av Åtvidabergs natur som är skogrik, kuperad
och har över 200 bad- och fiskevatten.

Centrum

I centrum har Åtvidabergs Bostads AB 33 st lägenheter. Här kan vi erbjuda 1:or, 2:or och 4:or. Lägenheterna ligger placerade mitt i centrum med närhet till torget, affärscentra, bank mm.

Sunnebo

I Sunnebo finns både äldre och nyare bebyggelse. Det är nära till förskola och fritidshem. Lokaltrafiken tar dig till centrum på fem minuter.

Eksätter

2 km från centrum ligger Eksätter vackert beläget med fina strövområden. Lekplatser, förskola och fritidshem gör området attraktivt för barnfamiljer.

Åsen

Bostadsområdet Åsen ligger högt placerat med fin utsikt. Närheten till centrum, skola och förskola gör detta område attraktivt.

Solrosen

Bostadsområdet Solrosen har vacker utsikt mot grönområde. Här har de boende nära till skola, förskola och idrottsanläggning.

Grebo

Grebo är en vacker och naturskön ort med närhet till sjö, 1.5 mil norr om Åtvidaberg. På orten finns livsmedelsbutik, förskola, fritidshem och kyrka. Bra bussförbindelser mellan Åtvidaberg och Linköping finns.

Bilder

Klick på knappen för att se våra lediga lägenheter
eller skicka in intresseanmälan