Ring oss direkt 0120-295 50

Vi vill önska er alla en härlig sommar och en skön semester.
För våra hyresgästers information så har vi under sommar anställt ett antal “sommarjobbare” som ska hjälpa oss med bla. gräsklippning, ogräsrensning och målning. Kontoret är öppet hela sommaren från kl.08 till kl.16 med lunch mellan kl.12-13

Bra att tänka på när man grillar. Klicka på länken här nedan och se vad Hyresgästföreningen skriver om att grilla på balkongen.
https://www.hyresgastforeningen.se/stod-och-rad/storning2/fragor-och-svar/far-man-grilla-pa-balkongen/

Det är härligt med semester och vi vill kanske njuta av varje sekund och ända in på sena kvällen. Men tänk på att alla har inte semester samtidigt, vi måste ta hänsyn till vår omgivning och våra grannar. Men fortfarande gäller tumregeln att ingenting ska höras in till grannarna från kl.22, med viss önskvärd flexibilitet.
https://www.hyresgastforeningen.se/stod-och-rad/storning2/fragor-och-svar/vad-gor-jag-nar-grannarna-spelar-hog-musik-natterna-i-anda/